Drukwerk

DRUKWERK

Van visitekaartjes tot flyers, van mailings tot brochures: Tamara Design adviseert, ontwerpt én doet de drukwerk­begeleiding. Dat is zorgeloos uitbesteden.

Fotografie

FOTOGRAFIE

Productfoto’s voor uw webshop, een sfeer­reportage voor uw brochure, een eyecatcher voor uw affiche: met Tamara Design heeft u snel sterk beeld.

Webdesign

WEBDESIGN

Websites die écht werken. Op desktops, smartphones en tablets. Voor kleine en grote bedrijven. Tamara Design ontwerpt, bouwt en beheert ze.

Giveaways

GIVEAWAYS

Kruip je rond deze maanden liever in je onesie met een goed boek op de bank? Dan kun je nu bij Tamara Design gratis deze boekenleggers aanvragen!


ervaren

ERVAREN

U wilt natuurlijk niet dat de eerste de beste voor u aan de slag gaat. Tamara Design is al drieëntwintig jaar veelzijdig. Met mijn brede ervaring in drukwerk, fotografie en webdesign werk ik snel toe naar wat u zoekt. Lees meer

verrassend

VERRASSEND

U wilt onderscheidend zijn, opvallen. Ik lever voor elk doel en elke doelgroep aansprekende oplossingen. Unieke foto’s en ontwerpen die passen bij wat u wilt bereiken. Zonder verrassingen in kosten en doorlooptijd. Lees meer

persoonlijk

PERSOONLIJK

U wilt duidelijkheid zonder gedoe. Resultaat zonder ruis. Dat komt goed uit, want bij Tamara Design ben ik altijd uw aanspreekpunt. We nemen samen alles vooraf door en in het proces betrek ik u bij elke belangrijke stap. Lees meer

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN!
Klantervaringen


“Absolute aanrader. Tamara is punctueel, heeft oog en passie voor de details en is zelf net zo gefocust op kwaliteit en het eindresultaat als wij dat waren als opdrachtgever. Vijf sterren!”

— Peter Blom, Dutchmaster Delic

“Met Tamara werk ik altijd prettig samen. Ze is snel, creatief en precies in vormgeving en heeft een goed oor voor wensen en ideeën.”

— Marnix-H. Simonis, Tekstbureau Tonijn

“Tamara Raijer, van Tamara Design én Opvallend in Beeld, heeft voor Vamos Padel (Padel Factory) logo’s ontworpen, product design en productfotografie gedaan. Tamara gaat verder dan menig grafisch vormgever en productie fotografe. Ze denkt met je mee! Zelfs toen ik tevreden was ging ze nog verder om het design te verbeteren. Ze komt haar afspraken na en is ook nog eens snel!”

— Marc Troostwijk, Padel Factory

“Tamara verzorgd de vormgeving van onze flyers en banners. Ze denkt goed mee met jouw wensen. Ze is creatief en dit resulteerd elke keer weer in een gaaf eindresultaat!”

— Mürenga Struyck, Directeur Car Masters

“Ik heb door Tamara Design diverse werkzaamheden laten uitvoeren, zoals het maken van productfoto's. Haar creativiteit en het nakomen van afspraken vond ik toch wel erg fijn. Bovendien waren de foto's van hele mooie kwaliteit. Een fijn en hartelijk bedrijf.”

— Willem Kamerman, Directeur Blancier Horloges

“Tamara Design is top! En dat zeggen we niet zomaar. Ze kent slechts één manier: die van kwaliteit, service en toewijding. En dan vol gas. Niets is haar te veel; zelfs bij onze verhuizing stond ze klaar om ons te helpen.”

— Paul Hakker, Directeur Ruben Robijn BV

“Je krijgt bij Tamara Design echt maatwerk. Ze werkt heel secuur en overlegt altijd over het eindresultaat. Niets is te gek! Foto’s maken en bewerken, websites ontwerpen, visitekaartjes: alles is mogelijk. Tamara werkt echt met je mee. We zijn supertevreden over alles wat ze aflevert!”

— Marijke Tijdink, Ruben Robijn BV

“SOS Dolfijn werkt graag samen met Tamara Design! We hebben een enorme waardering voor het feit dat Tamara niet alleen uiterst professioneel werk en mooie producten levert, maar ook haar vakkundigheid aanbiedt aan een maatschappelijk doel als onze opvangorganisatie. Tamara Design is voor ons de juiste partner voor ontwerpen in de stijl en het gevoel van SOS Dolfijn!”

— Eligius Everaarts, Directeur SOS Dolfijn

“Wij zijn inmiddels vaste klant van Tamara Design omdat zij snel, creatief en nauwkeurig is en altijd goed met ons meedenkt.”

— Ellen Heij-Sanders, Arma Machine Verhuur

“We hebben voor Tamara gekozen omdat ze veel ervaring heeft met het maken van mooie en duidelijke ontwerpen. Het contact verloopt soepel en ze levert het werk snel en altijd volgens afspraak op. De eindresultaten zijn meestal meteen wat we ervan verwachten en eventuele aanpassingen voert ze snel en soepel door. Kortom, we zijn erg tevreden over haar werk!”

— Egbert Griffioen, Directeur MapGear

“Waarom ik destijds voor Tamara Design heb gekozen? Het contact is prettig: erg belangrijk als er wat te bespreken valt. Ze gaat altijd voor kwaliteit en goede afspraken. Ze heeft een duidelijke eigen manier van werken, waarmee ze onze website en advertenties een gezicht gaf. Wij werken al jaren naar tevredenheid met Tamara Design.”

— Ronald Wentink, Directeur Wentink Hobby Arnhem

“Al bij de eerste presentatie van onze nieuwe huisstijl had Tamara onze wensen perfect vertaald in het ontwerp. Het sloot naadloos aan bij onze ideeën en was breed toepasbaar. In het hele proces van concept tot en met oplevering adviseert en begeleidt Tamara ons. Perfectie is voor Tamara het uitgangspunt voor kwaliteit; dat zien we terug in de eindproducten.”

— Ronald Mengerink, Anacon Infra

“CAS International werkt graag met Tamara Design omdat we vinden dat ze creatief en flexibel werkt: precies waar onze activiteiten om vragen. We zijn er blij mee en hopen op een langdurige en vruchtbare samenwerking!”

— Marius Kolff, Directeur CAS International

“Tamara Design is een zeer betrouwbare vormgever waar wij maar al te graag mee samenwerken. Origineel, goed met deadlines en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Tamara Design zet altijd de stap extra om van iets moois nog iets beters te maken.”

— Bernadet van der Veen, Directrice ErUit

“Tamara heeft prachtig werk geleverd voor mijn website en drukwerk. Ze is heel klantgericht en neemt de tijd en moeite om alles goed af te stemmen. Tamara gaat voor kwaliteit; ik heb in haar een goede sparringpartner gevonden. Ik beveel iedereen Tamara aan omdat ze kortweg goed is in haar werk.”

— Irene Weerkamp, Directrice Drawing to Health

ANNO Museum in de maak Ouwehands Dierenpark Rhenen Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV Stichting Nederlands Bakkerij Centrum Meijer & Blessing


over mij

ERVAREN

U wilt natuurlijk niet dat de eerste de beste voor u aan de slag gaat. Tamara Design, het ontwerp­bureau van Tamara Raijer, is al drieëntwintig jaar veelzijdig. Met mijn brede ervaring in drukwerk, webdesign en fotografie werk ik snel toe naar wat u zoekt.

Ik werk al jaren voor kleine en grote ondernemers en organisaties uit allerlei branches. Ik weet wat wel én wat niet werkt. Met professionele creativiteit help ik opdrachtgevers hun producten, diensten of ideeën te verkopen. Dat doe ik ook graag voor u.

VERRASSEND

U wilt onderscheidend zijn, opvallen. Ik lever voor elk doel en elke doelgroep aansprekende oplossingen. Unieke foto’s en ontwerpen die passen bij wat u wilt bereiken. Zonder verrassingen in kosten en doorlooptijd.

Elk bedrijf, elke organisatie, elk doel en elke doelgroep vraagt om maatwerk. Omdat ik snel begrijp wat u bedoelt, kan ik u ook snel verrassen met een creatieve vertaalslag die daarbij past. Dé reden waarom veel opdrachtgevers vaak terugkomen bij Tamara Design.

PERSOONLIJK

U wilt duidelijkheid zonder gedoe. Resultaat zonder ruis. Dat komt goed uit, want bij Tamara Design ben ik altijd uw aanspreekpunt. We nemen samen alles vooraf door en in het proces betrek ik u bij elke belangrijke stap.

Zijn er voor uw drukwerk, website of foto’s andere disciplines nodig, dan kan ik ervaren freelancers uit mijn eigen netwerk inzetten. Tekstschrijvers, vertalers of programmeurs bijvoorbeeld. Maar u houdt mij als contactpersoon: wel zo persoonlijk.

Foto van Tamara BEL ME MET UW VRAGEN OF IDEEËN!
Sponsoring

Tamara Design zet zich graag in voor de bescherming van dieren en behoud van natuur. Daarom werk ik regelmatig voor organisaties met hetzelfde doel, vaak belangeloos. Zo help ik ze om de wereld een beetje beter te maken.

Alertis, stichting voor beer- en natuurbescherming Stichting SOS Dolfijn CAS International

diensten

DRUKWERK

Goed drukwerk vraagt om artistieke én technische vaardigheden. Tamara Design heeft die allebei in huis. Daarmee kan ik uw ideeën visueel vertalen in allerhande vormen van professioneel drukwerk.

En ik zorg niet alleen voor sterke ontwerpen en passende drukvormen. Ik zorg als u dat wilt ook voor het begeleiden van het drukproces. Zodat u zeker weet dat dat kostenefficiënt, op tijd en technisch perfect verloopt. Ik ben tenslotte pas tevreden als u dat bent.

Drukwerk

WEBDESIGN

Of u nu een volledig nieuwe website wenst of een restyling van een bestaande, Tamara Design heeft de oplossing. Uiteraard met aandacht voor SEO, responsive design en andere technieken die de conversie voor u vergroten.

Samen met ervaren programmeurs zorg ik ervoor dat vorm, techniek en functionaliteit samenkomen in een webdesign dat werkt. Dat precies het doel dient dat u aangeeft. Of het nu een kleine, statische site is of een complexe webshop met honderden producten.

Webdesign

FOTOGRAFIE

Fotografie is beeldbepalend. Letterlijk. Tamara Design combineert grafisch ontwerp met professionele fotografie. Dat maakt het ontwikkelen van drukwerk en websites wel heel makkelijk voor u: alles via één aanspreekpunt.

Naast sfeerfoto’s ligt mijn specialisme vooral bij product­fotografie. Handig voor uw catalogus of webshop. Zo’n serie product­foto’s is altijd consistent, haarscherp en perfect belicht.

Fotografie
MAAK EENS VRIJBLIJVEND KENNIS!

portfolio

Logo's en huisstijlen

Logo's en huisstijlen

Catalogi en lesmateriaal

Catalogi en lesmateriaal

Boekjes en jaarverslagen

Boekjes en jaarverslagen

Affiches en buitenreclame

Affiches en buitenreclame

Folders en brochures

Folders en brochures

Flyers en kaarten

Flyers en kaarten

Autoreclame

Autoreclame

Advertenties

Advertenties

Nieuwsbrieven en kranten

Nieuwsbrieven en kranten

Illustraties

Illustraties

Fotografie

Fotografie

Websites

Websites

affiches en buitenreclame

Voorbeeld #1

Ontwerp banner CarMasters

Voor autoschadeherstelbedrijf CarMasters in Deventer, heeft Tamara Design de vormgeving verzorgd van de banner en flyer.

Naar boven
Voorbeeld #1

Poster Alles stroomt

Voor een kunst- en natuurproject in de Aa-landen (Zwolle) is het logo, de vormgeving van deze poster en flyer, maar ook de fotografie verzorgd.

Naar boven
Voorbeeld #1

Banner Baanaab BV

In opdracht van Baanaab, een uitzendbureau in Apeldoorn, heeft Tamara Design het logo en de vormgeving van deze banner verzorgd.

Naar boven
Voorbeeld #1

Informatieborden Stichting SOS Dolfijn

Voor Stichting SOS Dolfijn zijn 2 informatieborden van 130 x 100 cm en een welkomstbord van 60 x 90 cm ontworpen.

Naar boven
Voorbeeld #1

Bestickering aanhangwagen MapGear

Voor MapGear is, naast de huisstijl, de bestickering van deze aanhangwagen ontworpen.

klanten

contact

Telefoon

06 - 254 82 109

Adres
Bonte Salie 30, 7422 MH  Deventer
Naar boven
Telefoon
06 - 254 82 109
E-mail