Grafisch ontwerp Enschede

Op deze pagina ziet u een kleine selectie van de ontwerpen van grafisch ontwerpbureau Tamara Design. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, neemt u dan contact met mij op.

Catalogus Ruben Robijn

Catalogus Ruben Robijn

Van deze groothandelcatalogus werd zowel een Nederlandse als Engelse versie ontworpen. Beiden bestaan uit 88 pagina's. Naast de vormgeving werd ook de fotografie van de producten verzorgd. Vrijwel elke spread heeft een unieke achtergrond die voorzien is van verscheidene toepasselijke montages van o.a. productfoto's.

Huisstijl Buienradar

Huisstijl Buienradar

Voor Buienradar BV, het bedrijf achter de bekende weersite Buienradar.nl, heeft Tamara Design de vormgeving van het logo en de huisstijl verzorgd.

Folder Stichting SOS dolfijn

Folder Stichting SOS dolfijn

Voor Stichting SOS dolfijn, een opvangcentrum voor bruinvissen en dolfijnen, is de huisstijl aangepast en uitgebreid met visitekaartjes, folders en flyers.

Flyer Wereld Natuur Fonds

Flyer Wereld Natuur Fonds

Deze flyer met quiz werd ontworpen voor een campagne van het Wereld Natuur Fonds met als doel kinderen op een speelse manier bewust te maken van de hoeveelheid water die gebruikt wordt bij de vervaardiging van verschillende producten (de zogenaamde watervoetafdruk).

Meer voorbeelden in mijn portfolio

Wilt u meer informatie over de diensten van Tamara Design? Neemt u dan contact op of bezoek mijn website www.tamara-design.nl

CONTACT